lika frustrerad varenda gång!

de håller på att fixa skolgården på min skola och då har de stängt bort dörren jag brukar gå in genom. varenda dag går jag dit för att jag glömt bort att det är så och varenda gång blir jag lika frustrerad! de behöver väll inte ha dörren med! stängsla bort den eller ngt! jag vill gå in genom min dörr! end of story!

kan inte fatta det!



















kan verkligen inte fatta att det är min häst på bilderna! fått lite bilder av Linn idag på adena när hon var yngre! Adena var verkligen världens finaste och det är hon fortfarande! Är fett peppad att träna henne idag! Hon ska tillbaka till det hon var förut! somehow. sagohäst

idag

jag ska ju rida idag men jag vet inte om jag vill.. det tar emot att säga det men jag orkar inte med adena just nu. hon brunstar.. när en vanlig häst brunstar blir de kanske lite surare om man har otur. när adena brunstar blir hon dum i huvudet. adena är vanligt vis en ganska grinig och nu är hon extrem! jag måste byta till ett skarpare bett för tredelat funkar inte just nu. hon stegrar och håller på hela tiden. hon tar bettet och sticker med mig. jobba henne i form är bara att drömma om och lilla tanten måste gå hingstkädja för att det ska funka! jag blir så ledsen och besviken på mig! jag känner mig nästan lurad! jag köpte en trevlig och duktig dressyr och hopphäst och har nu en jobbig häst som inte riktigt är hanterbar! ja ni kanske förstår!

idag ska jag iaf prata med Linn som har tävlat och tränat adena tidigare och se om hon kan ge mig lite tips! Wish me good luck!

älskade fjant<3




























Can't say I'm sorry...

Som ni förstår har det varit lite mycke nu! jag håller på att sätta igång MAxi, vilket är ett projekt bara det! Håller på att jobba mycket med adena och har en kyckling i mitt kök som vill ha uppmärksamhet av sin 'mamma'! hoppas ni inte är för besvikna! som ni har sett har jag fått en ny bloggdesign av en tjej som heter Emilia, Tack så mycket!
 
Idag red jag bara Maxi, är lite förkyld så jag orkade inte mer! barbacka såklart, hon skötte sig helt okej och har blivit ännu mer Dressyrhäst än förut så nu går hon i någorlunda form i alla gångarter nästan hela tiden! det är ju ingen enkel häst om man säger så.. men iaf.. efter vi ridit i typ 30 min gick vi och fotade lite höst.. snutteplutten <3 ni får snart se dem.. jag lovar! :D
 

Hej! Nu har jag fixat designen :)

Hej, det är alltså jag Emilia ( teamce.blogg.se ) Som har fixat denna design. 
Jag gör designer åt andra också, så lämna bara en kommentar på våran blogg :) 
 
// Emilia - Teamce.blogg.se

hem

efter en dag på gekås och två dagar hos tommy och emma ska jag nu åka hem till mina bebisar och gå lov! det var grymt kul att vara tillbaka och barbacka tur igår var ett perfekt avslut på denna gång! men de blir inte av med mig så lätt utan jag kommer tillbaka i sommar sommarjobbar här! då har jag med mig häst och allt. längtar som fan!


6 månader med <3

gud vad tiden går fort! det är redan ett halvår sedan jag fick hem hästarna! det känns som om det vore igår. jag kan liksom inte fatta det. jag har ägt travare i ett halvår!


ULLARED!!! :-DDDD

mitt liv älskar mig idag! jag ska till ullared och ha så jävla grymt! sitter nu i bilen och taggar upp med lite gangnam style! bara typ 2 och en halv timma kvar! :-D

1 lektion kvar!

en lektion kvar och sedan ullared! :-D so nu tagga!

what to do with my life?!

nu är jag så förvirrad! jag ska välja gymnasium och gymnasieprogram och inriktning innan 1 december! jag vill gå på ett gymnasieprogram som har inriktning djur-häst men det är ju inte helt hundra att lövsta som ligger här på gotland är kvar när jag ska börja! det bestämmer de på torsdag! vad ska jag göra om lövsta läggs ner? ska jag då söka till sala eller ngt? kanske uddetorp.. får känner jag folk som går! asså fyyyyyyyyyyy jag har ingen aning! :O

don't you worry, don't you worry, child

väldigt bra låt! asså shit.. börjar bli taggad inför helgen! inget kan stoppa mig! jag ska ha så grymt kul! men imorgon blir det hårt arbete! adena ska ridas, jag tänkte försöka fortsätta med bell och kanske rida maxi! jag ska även fixa så att mamma hittar det hon behöver om det skulle hända något medans jag är borta. såklart måste jag oxå träna lite med vovvarna imorgon innan fan sticker och missar en träning ;-)

rida med pannlampa: check

gamla spöken hälsar på

tillbaka till tårar. jag hatar när livet slår tillbaka. min värld snurrar runt. jag vill bara fly!

read all about it..

idag ska jag se om jag antingen ska rida adena eller jobba med bell. har inte riktigt bestämt mig.. kanske både och :-/ imorgon vet jag att jag inte har tid för någon av dem för jag ska göra lagårn åt mamma.. på lördag är jag på ullared hela dagen. någon som vill träffas där så är det bara att säga till ;-) eftersom det är lördag åker jag på fredag (:-D) och kmr spendera söndag och måndag hos Emma och Tommy! Åker hem på tisdag och sedan rida hela veckan :-D

simply the best

adena är absolut bäst att ha och göra med när man ska valla djur! hon tyckte det var så jävla kul! som den hästen rörde sig där i alla buskar och stenar. hela hon sken av lycka! hon sa inget alls om att gå ner i vatten och hoppa över diken och buskar. hon flög som en liten ängel över allt jag bad henne om! så sjukt duktig hon är! så lättstyrd hon var när vi jobbade har hon aldrig varit! min lilla prinsessa <3 hon lyssnade på ökningar och avsaktningar och rörde sig flexibelt. formen har jag ju såklart inte ännu men förhoppningsvis så lär vi oss varandra och lär oss leva med varandra och lär oss varandra. det är mitt mål!

Oct. 14, 2012

at the agilityträning :-D


en dag med nya erfarenheter!

idag har jag stängslat och tränat mark med adena i hagen.. detta pga hennes beteende när man ska fånga henne! men imorgon ska det bli en betydligt roligare dag eftersom adena och jag ska på vårat första jobb tsm! bara våra fina lamm, men ändå! hon har aldrig jobbat med lamm eller kor förut så jag får se hur det går, men hoppas såklart på det bästa! men eftersom hästarna går i tråkhagar just nu och eftersom adena och jag ska jobba imorgon så ringer klockan vid 06.30 :-( fodring och frukost innan vi kör! är jävligt trött just nu och sängen ropar, så god natt alla och ha en fortsatt bra lördag! :-)

tack så jävla mycket för allt klinteskolan

klinteskolan förstör allt för mig igen! när ska jag slippa denhär skiten! Jag orkar inte med det! ingen i min klass eller på denhär skolan kan min historia. Det är jävligt jobbigt att ingen vet för jag kan inte säga om hur och känner mig :-/

matte

jaha.. matte första lektionen på fredagar! nice -.- jag lär dö.. men annars är det bra! jag red inte igår pga damphästar.. men idag ska jag bygga två hagar i hagen så blir det andra bullar! förhoppningsvis så kan jag rida när jag kmr hem. men det är bara om jag har tur!


:-)












är det skillnad på om tjejer äter godis eller killar?

jag får höra så fort jag köpt godis att jag inte ska äta så mycket godis. det är ju inte bra för kroppen.. men när killarna köpt säger de inte ett ljud.. är det skillnad på om tjejer och killar äter godis?

at the buss!

jag har lust upptäckt varför jag alltid tränger mig på bussen och går på först!nu var jag för trött för det och nu får jag sitta i 4 sätet tsm med någon random snubbe! jag hatar verkligen att sitta bredvid folk jag inte känner på bussen, speciellt när jag är förkyld! så ja.. med rinnande näsa och hostatacker sitter jag nu på bussen på väg till skolan! ska gå in på coop och köpa frukost hade jag tänkt, men jag håller mig ifrån biskvier som jag köpte i tisdags.. de var långt från goda!
jag blir så irriterad på max och mcdonald eftersom de öppnar efter 9 båda två! hur elakt är inte det liksom?! jag är faktiskt hungrig när jag kmr på morgonen! nej, fy på dem!

idag ska vi ha röda korset-dag vad jag förstått så inga lektioner! skönt! fast helst hade jag velat vara hemma och sova och rida! ska träna bebis idag igen! hon måste lära sig att hålla upp sig i volterna! får se hur cornea är så jag kanske kan gå en promenad med henne.. få se vad jag orkar.


Från SM

Peter Ljungberg som var med i Tommys lag! dehär är bild bevis på att jag var där! se på läktaren! jag är i Lila tröja! 

Sjuk

Förkyld, men vad fan gör det?! Alvedon och nässpray så blir allt bra! Eftersom jag varit i Falköping i 14 dagar så har jag inte ridit Adena på över två veckor så jag ansåg att det var dags nu! tänkte träna form och galopper.. men vi sattsade mest på galoppen eftersom hon var lite för ivrig för att gå i form och jag inte har listat ut HUR man får HENNE i form.. för Adena är inte som alla andra hästar! Adena tar ju inte Vänster galopp ordentligt så det var ju prion att få henne att ta den så jag slipper vara oroligt för att gå omkull bla. Volter är otroligt bra för att träna galopper eftersom de måste ta rätt galopp för att inte gå omkull. så tänkte jag iaf! Adena testade limbo eller ngt för hon lutade sig mer och mer åt vänster ju längre vi gick på volt och vägrade räta på sig! jävla häst! vi ska fortsätta i morgon!

Cornea gick omkull i hagen idag! Min 23 åriga gamla varmblodstravare! hon fick fnatt när jag skulle klappa henne och kastade sig undan och galopperade några steg innan hon skulle slå bakut. när hon skulle slå bakuten vek sig frambenen så hon gjorde en kullerbytta och bara låg med benen rätt upp i typ 3 sekunder (vilket kändes som en evighet!) innan hon reste sig upp! hon var otroligt vinglig idag vilket är oroväckande enligt mig! tur att jag inte tränar med henne! hon och jag tar bara skrittturer! ;)

körde även slalom träning med siri idag! hon börjar bli grym på sina ingångar nu! skönt efter 3 års träning ;) fina älsklingen ;) Silver fick bara lite repition på trixen han kan ;) älskade vovvar! :) ska så fort alla djur flyttar ut ur stalet fixa box år fjordingarna och dela av häst hagen och ta hem fjordingarna hit igen ;)


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.